S. H. Værktøjsmaskiner leverer konventionelle kantpressere med digitalaflæsning, NC styrede, samt CNC kantpressere, servoelektriske kantpressere og servoelektriske kantpressere med kuglespindler. Vi kan tilbyde den nyeste teknologi indenfor kantpressere. Med servoelektriske kantpressere opnås der en produktionshastighed på + 30% i forhold til normale kantpressere der kører i produktion. Vi kan levere fra 30 ton op til 600 tons som standard og i presselængder fra 600 mm op til 4100 mm – eller efter ønske. Alle komponenter er Siemens og Rex Roth hydrauliske komponenter. Alle maskiner leveres med Lasersafe fingerbeskyttelse der gør det let at arbejde med maskinerne.

Viser alle 4 resultater

Dener B-Servo Elektrisk Kantpresser

Denne 100% elektriske servo-kantpresser fra DENER er en ikke-hydraulisk, fleksibel og pålidelig kantpresser, der reducerer energiforbruget med op til 50% uden at gå på kompromis med effektivitet. I denne næste generations maskine kombineres miljøvenlig teknologi med høj produktivitet og nøjagtighed, fleksibilitet og upåklagelig pålidelighed. Dens servo-motor med kuglespindler bukker op til 35% hurtigere end normale hydrauliske kantpressere på trods af dens lette og kompakte design.

  • Energibesparende op til 50%
  • Hurtigere bukning
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger
  • Høj nøjagtighed
  • Let og kompakt design

Se kantpresserværktøj

Dener DDM Servo Elektrisk Kantpresser

Dener Servo Electric Press Brakes er ikke-hydrauliske, fleksible og pålidelige kantpressere. I denne næste generations maskine kombineres miljøvenlig teknologi med høj produktivitet, nøjagtighed, fleksibilitet og upåklagelig pålidelighed. Det nye koncept giver et lavt energiforbrug, reduceret vedligeholdelse, intet hydraulikolieforbrug.

Deners elektriske kantpressere kommer med en avanceret CNC-styring, multi-akse bagstop-system og den nyeste presseteknologi, der giver hurtig og præcis bukning. Træk via servomotorer, udligning af pressekraft med moderne rulleprincip, tilbagegang af overbjælke. Operatører kan med lethed bukke metaldele med lave driftsomkostninger.

Dener anvender stringent produktionsteknologi for at levere maskiner af højeste kvalitet. Dener Servo Electric Press Brake kommer med en grafisk 3D CNC-styring som standard, hvilket giver simpel styring, let og hurtig 3D nu,erisk delprogrammering, let opsætning og automatisk beregning af bukkesekvens. Valgfri 3D offline programmering gør det muligt at lave programmer på en kontor-PC, som overføres til CNC-styringen via LAN eller USB.

 

MODEL           BUKKEKAPACITET (t)    BUKKELÆNGDE (mm)

DDM-4015      40                                       1530

DDM-5020      50                                       2040

DDM-6525      65                                       2550

DDM-8025      80                                       2550

DDM-10030    100                                     3050

DDM-13030    130                                     3050

DDM-15030    150                                     3050

DDM-17535    175                                     3570

DDM-20040    200                                     4080

 

Se kantpresserværktøj

DENER Puma/Smart XL Hydraulisk kantpresser

PUMA XL
DENER PUMA XL CNC kantpressere er skabt til at være fleksible, pålidelige og fremtidssikrede bukkemaskiner; Dener anvender stringent produktionsteknologi for at producere maskiner af højeste kvalitet. Baseret op gennemtestet design har Dener øget arbejdshastighed, bevægelse, åbning og bukkekapacitet i deres Puma XL maskiner.
DENER PUMA XL er en synkroniseret hydraulisk kantpresser med grafisk 3D CNC-styring og giver en enkel styring, hurtig og let 3D eller numerisk delprogrammering, let opsætning og automatisk beregning af bukkesekvens.

SMART XL
DENER SMART XL CNC kantpresseren er en økonomisk, hurtig og præcis ny model. SMART XL kantpresseren er beregnet til små- og mellemstore metalpladebearbejdende virksomheder. De vigtigste egenskaber ved DENER SMART XL er:

  • Hurtigere arbejdshastighed
  • Øget bukkestyrke
  • Højere udveksling
  • Større bevægelse og åbning

DENER SMART XL kantpresseren er en synkronsieret hydraulisk kantpresser med numerisk CNC-styring. Den giver en enkel styring, hurtig og let delprogrammering, let opsætning, automatisk beregning af bukkevinkel og bagstopkorrektion. 2D offline programmering af ESA 630 styringen giver mulighed for at lave bukkeprogrammer på en PC og overføre dem til maskinen via LAN eller USB. Denne mulighed er populær hos de, der ikke er interesserede i den dyrere offline CAD/CAM bukke-software.

Se kantpresserværktøj

SHV HAP NC Hydraulisk kantpresser

SHV HAP er en kraftfuld og betjeningsvenlig hydraulisk kantpresser, der leverer nøjagtig bukning. Maskinen er opbygget i en kraftig stålsvejsekonstruktion, som er fuld svejset i alle sammenføjninger for at opnå maksimal stabilitet. Herefter er kantpresseren bearbejdet på moderne maskiner, for at opnå højeste præcision og nøjagtighed.
Undermatricen er bomberet, og torsion aksen  udligner pressetrykket i begge sider af pressebommen, så maskinen bukker stabilt og nøjagtigt uden udbøjninger. Kantpresseren er betjeningsvenlig med hurtig skift af overværktøjet og svingbart betjeningspanel med alle maskinens funktioner, hvor man  blot indtaster pressetryk og bagstoplængde.

• Forsynet med 1 stk. forkrøppet over- samt undermatrice med 5 spor, denne vendes efter det spor der ønskes – overmatricen hæves via 2 stk. løftekæder.
• Har lange, kraftige, hærdede og slebne kulisseføringer med kunststofbelægninger, som giver stor stabilitet, lang levetid og nøjagtige buk.
• Forsynet med REXROTH hydraulikkomponenter, som sikrer nøjagtige buk og minimum af friktion.
(Læs mere i brochuren nedenfor)

Ekstra udstyr:
• LASER SAFE sikkerhedsudstyr på front, man kan frit arbejde uden hensyntagen til lysgitter.
• Over- og under værktøjer – levering direkte fra lager. FORLANG KATALOG

 

Se kantpresserværktøj