Puma/Smart XL kantpresser

PUMA XL
DENER PUMA XL CNC kantpressere er skabt til at være fleksible, pålidelige og fremtidssikrede bukkemaskiner; Dener anvender stringent produktionsteknologi for at producere maskiner af højeste kvalitet. Baseret op gennemtestet design har Dener øget arbejdshastighed, bevægelse, åbning og bukkekapacitet i deres Puma XL maskiner.
DENER PUMA XL er en synkroniseret hydraulisk kantpresser med grafisk 3D CNC-styring og giver en enkel styring, hurtig og let 3D eller numerisk delprogrammering, let opsætning og automatisk beregning af bukkesekvens.

SMART XL
DENER SMART XL CNC kantpresseren er en økonomisk, hurtig og præcis ny model. SMART XL kantpresseren er beregnet til små- og mellemstore metalpladebearbejdende virksomheder. De vigtigste egenskaber ved DENER SMART XL er:

  • Hurtigere arbejdshastighed
  • Øget bukkestyrke
  • Højere udveksling
  • Større bevægelse og åbning

DENER SMART XL kantpresseren er en synkronsieret hydraulisk kantpresser med numerisk CNC-styring. Den giver en enkel styring, hurtig og let delprogrammering, let opsætning, automatisk beregning af bukkevinkel og bagstopkorrektion. 2D offline programmering af ESA 630 styringen giver mulighed for at lave bukkeprogrammer på en PC og overføre dem til maskinen via LAN eller USB. Denne mulighed er populær hos de, der ikke er interesserede i den dyrere offline CAD/CAM bukke-software.

Se kantpresserværktøj

You may also like…