SPECIAL 215

Praktisk til Ethvert Værksted
Selv på værksteder, hvor der primært arbejdes med træ, kan der fra tid til anden være behov for at save et stykke metal. Den manuelle Macc Special 215 båndsav er en pålidelig og praktisk maskine, der er velegnet til dig, der ikke nødvendigvis har en automatiseret masseproduktion af metalenheder men alligevel har behov for at kunne save metal uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit håndværk. Båndsaven drives af en to-trins-motor og kan save i 0° og 45° til højre. Saven er desuden udstyret med justérbart stop, der hjælper dig med at producere flere enheder i samme længde, og et skruestik med quick lock giver dig en lettere arbejdsgang med maskinen. Maskinens design er gennemtænkt; kølevandsanlæggets placering sikrer let tilgang, så du nemt kan udtage og rense det.  Alt i alt en alsidig og brugervenlig båndsav, hvor du får meget for pengene.

En Robust og Stabil Maskine
Macc Special 215 er designet til at være en solid maskine, der saver stabilt og holder i mange år. Båndsaven er opbygget på et robust maskinstativ og har en veldimensioneret gearkasse med slebne og hærdede tandhjul samt en kraftig drejekrans og savbue, i støbejern, som er bearbejdet på alle flader. Det betyder, at du får en solid maskine, der saver vibrationsfrit, hvilket forlænger savklingens levetid og dermed reducerer dine driftsomkostninger. De hærdede og slebne båndføringer bidrager også til at sikre nøjagtige overskæringer. Samlet set er Macc Special 215 en solid og nøjagtig båndsav, der leverer en strålende resultat i mange år.

Standardudstyr
Lodret rotation på bolt med justérbar koniske lejer uden modreaktion | Højkapacitet båndstyring med to-trins-motor og særlig reducer med bronze gear, hærdet og slebet ormskrue | Veldimensionerede svinghjul | Stærke båndføringer med stramme spændingsløftelejer | Skruestik med quick lock | Sikkerhedsanordninger på håndtag på svinghjulskabinet | Justérbart længdestop

Category: SKU: -479

Description

Macc Machinery
Med over 40 års erfaring i at udvikle maskiner til spåntagende bearbejdning er Macc Machinery et veletableret og internationalt brand, der udmærker sig ved at producere et bredt udvalg af båndsave i høj kvalitet. Macc båndsavene er designet med særlig fokus på kontinuerlig bearbejdning af store mængder, så med en Macc båndsav får du en robust og pålidelig maskine, der vil være produktionsdygtig i mange år.

Italiensk Håndværk
Indenfor mekanik er Italienerne måske bedst kendt for deres ikoniske Ferrari biler, men italiensk maskineri er mere end bare biler. Macc båndsave er ingen undtagelse, når det kommer til italiensk kvalitet. Maccs maskiner produceres med absolut omhu for at levere effektive maskiner af bedste kvalitet, som møder de højeste industrielle standarder for spåntagende bearbejdning.

Af Specialister til Specialister
Når man ved, hvad man er god til, så fokuserer man på og stræber mod at blive den bedste. Med mere end 40 års erfaring og know-how indenfor design af spåntagende maskiner, ved Macc hvad de laver, og de laver maskiner til dig, der også kender dit håndværk. Macc båndsavene er resultatet af en maskinproducent, der igennem årtier har specialiseret sig udelukkende i maskiner til spåntagende bearbejdning, og resultatet er et bredt udvalg af højtydende båndsave til enhver opgave indenfor konstruktions- og produktionsindustrien.

Additional information

Mærke:

Macc

Model:

Special 215

Type:

Betjening:

Skærekapacitet - Rundjern 0°:

Skærekapacitet - Fladjern 0°:

Skærekapacitet - Firkant 0°:

Skærekapacitet - Rundjern 45°:

Ø120 mm

Skærekapacitet - Fladjern 45°:

Skærekapacitet - Firkant 45°:

Hovedmotor:

0,6-0,8 kW

Køleenhed:

0,06 kW

Skærehastighed:

Klingestørrelse:

2060 x 20 x 0,9 mm

Arbejdshøjde:

215 mm

L x B x H:

1000 x 1155 x 1600 mm